22 december Filmhuis Olst-Wijhe

De Notenkraker en de Toverfluit

22 december 2023 van 18:30 tot 19:45

Een magisch kerst-avontuur vol betoverende liedjes.

Als Marie een wens doet, komt haar speelgoed op magische wijze tot leven en Marie krimpt tot ze net zo groot is. Dan blijkt haar lelijke notenkraker eigenlijk een vervloekte prins te zijn. Samen met hun speelgoedvrienden reizen de twee naar Bloemenland om de vloek te verbreken en iedereen te redden van de nare ratten die de wereld willen overnemen. Daarvoor hebben ze alleen wel de toverfluit nodig die ergens in het paleis verstopt is.

kaartjes à € 3 zijn te koop via de website van NUT Olst-Wijhe of aan de zaal.

 

What’s Love Got to Do with it

22 december 2023 van 20:30 tot 22:30

Kazim is een modelzoon die alles doet wat zijn ouders hem bevelen. Zijn hele leven is perfect voor hem uitgestippeld, en dus ook een huwelijk met een vrouw die hij nog nooit eerder in zijn leven zag.
Kazim vindt dat allemaal niet zo erg tot zijn buurmeisje Zoé, een gevierd documentairemaakster, hem kan overhalen om een documentaire te maken over gearrangeerde huwelijken waarin hij het voorbeeld is.
Samen met haar moeder reist Zoé naar het Pakistaanse Lahore waar de ceremonie plaats zal vinden. En geloof het of niet, de ware liefde van Kazim blijkt zijn buurmeisje te zijn. Het enige wat hem nog te doen staat is zijn ouders proberen te overtuigen van zijn keuze.

Kaartjes € 5,50 voor NUT-leden, € 7,50 voor niet-leden zijn te koop via de website NUT Olst-Wijhe of aan de zaal

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.