Stand-up comedycursus 2023

 

Beste comedyfan,

Supertof dat je overweegt om bij ons de comedycursus te doen. Ut Huus en UICF organiseren dit samen in Olst-Wijhe. Een eerste cursus is afgelopen juni afgerond. Met succes en veel publieke waardering. In dit overzicht staan alle zaken die nuttig zijn om te weten vóór de cursus begint, zoals aanvangstijden, locaties en de aanmeldingsprocedure. Als het goed is zou je hierna geen directe vragen meer moeten hebben over de inhoud van de cursus, maar als dat toch het geval is: de contactpersoon voor deze cursus is Lambert-Jan Koops en deze is bij voorkeur te bereiken via lambertjan@uicf.nl of  – indien er haast bij is – 06 – 2232 3311.

Veel plezier bij de cursus!

Lambert-Jan Koops
Zakelijk leider Werkgroep UICF
www.uicf.nl

Angelieke Huisman
Ideeënmakelaar ut Huus
06 54 700 202
www.uthuus.nl

Cursusdata
Dinsdagavond 19.00 tot 22.00 uur [Holstohus | Olst]
24 oktober – 31 oktober – 7 november – 14 november – 21 november – 28 november – 5 december

Woensdagavond 19.00 tot 22.00 uur [Loctie volgt | Wijhe]
25oktober – 1 november – 8 november – 15 november – 22 november – 29 november – 6 december

Eindshow
De eindshow van de cursus is gepland op zaterdagavond 9 december 20.30 uur. Blokkeer deze datum in je agenda.
De eindshow wordt ook in het Holstohus gehouden en begint om 20.30 uur.
Let op: Alhoewel deelname aan de eindshow niet verplicht is, is het geven van een eindoptreden wel het uiteindelijke doel van de cursus.

Aanmelden
Kosten voor deelname aan de cursus van zeven avonden en de eindshow bedragen  € 150,- per persoon. Je krijgt onze digitale reader vol informatieve theorie en informatie over stand-up comedy. Wil je een hardcopy dat kan ook, daarvoor rekenen we een bedrag van 10 euro. Aanmelden kan tot 13 oktober via a.huisman@uthuus.nl onder vermelding van naam, adres en woonplaatsgegevens.

De cursus start bij een minimale deelname van vijf cursisten per cursusreeks per locatie. Als er te weinig animo per locatie is, kunnen de groepen worden samengevoegd. Het maximale aantal per cursus is acht personen.

Foto’s © Arend-Jan Loozeman