Feestelijke opening Wijhe ontmoet

vanaf 27 september iedere woensdagmiddag in ‘t SPOC

‘Wijhe ontmoet’ is precies wat de naam al doet zeggen: inwoners van Wijhe die elkaar ontmoeten. Of je nu wilt kletsen, een spelletje doen, muziek maken of tekenen en schilderen, die keuze is aan jou. Ook kun je eventueel om 13:30 uur aansluiten bij een beweegactiviteit in één van de zalen op ‘t SPOC om samen met anderen kennis te maken met bijvoorbeeld kickboksen, volleybal of badminton.

Dus loop vooral eens binnen op woensdagmiddag!

Op woensdag 27 september is de feestelijke opening van Wijhe Ontmoet in ‘t SPOC Wijhe met een hapje en drankje en livemuziek van Frank Kleine Schaars. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons en voor ons een mooie gelegenheid om te horen wat uw ideeën zijn. We zien u graag deze woensdagmiddag.

Agenda
woensdag 27 september feestelijke opening
woensdag 11 oktober spellenmiddag
woensdag 8 november muziek
woensdag 6 december wereldhapjes

Het begint bij ontmoeten!

‘t SPOC | De Lange Slagen 29, 8131 DP Wijhe | Iedere woensdag van 13: 30-15:30 uur

Nieuwsgierig of heb je vragen?
Hoeseb Yakob
06 – 39 46 22 27
h.yakob@uthuus.nl

Foto Frank Kleine Schaars © Paweł Staśkiewicz

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.