Vacature Directeur Bestuurder St.Kulturhus Olst-Wijhe

OPENSTAANDE VACATURES

ut Huus is de welzijns, sport en cultuurorganisatie binnen de gemeente Olst-Wijhe met prachtige faciliteiten en activiteiten. Per 1 januari 2024 hoopt de Raad van Toezicht een vaste nieuwe directeur voor deze prachtige organisatie te kunnen benoemen. 

Bijna twee jaren geleden is de huidige directeur, Anne Riemersma, gevraagd door de Raad van Toezicht om met de organisatie en de omgeving te werken aan een nieuw toekomstperspectief voor de organisatie. Er waren stevige inhoudelijke en financiële uitdagingen. In een brede samenwerking is een toekomstplan opgesteld en aan de implementatie is gezamenlijk hard gewerkt. Inmiddels is de organisatie versterkt en gestroomlijnd, zijn de inhoudelijke activiteiten sterk toegenomen en diverse nieuwe samenwerkingen gestart. Een mooi resultaat waar het team, vrijwilligers, samenwerkingspartners en inwoners trots op kunnen zijn. De organisatie komt nu in een volgende fase en daar past ook een nieuwe vaste directeur bij. Deze nieuwe directeur kan het welzijnsprogramma, de cultuur- en sportactiviteiten, kwalitatief en kwantitatief versterken door nieuwe samenwerkingen aan te gaan en uit te bouwen. Een prachtige veelzijdige functie in een fijne gemeente met een betrokken team en omgeving.

Bekijk de vacature:

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.