Tickets voorstellingen en evenementen maart

 

In maart hebben we mooi voorstellingen ‘in huus’ die warm worden aanbevolen. Zo starten we met de mooie voorstelling ‘Stop de Tijd’, die mooi recensies kreeg in o.a. de NRC. Alle tickets zijn online via onderstaande links te koop, maar ook verkrijgbaar bij onze Eetkamer ‘Hier is ut’.

 

 
Zaterdag 18 maart: Vlucht over de Wereldzeeën

Op 18 maart a.s. nemen Wings en Trio C tot de Derde je mee op een Vlucht over de Wereldzeeën tijdens hun concert in het Holstohus.

 

WINGS!
Vier vurige vrouwen met elk een eigen, krachtige stem. Meinou Werkhoven (sopraan), Gioia Baldass (mezzosopraan), Saskia Koning (hoge alt) en Susannah van Asch (lage alt) vormen samen WINGS! Zij raken je met hun wereldmuziek: een onuitputtelijke bron van schoonheid, dramatiek, plezier en herkenbaarheid over alle grenzen heen. Traditionele en modernere liederen uit onder andere Georgië, Corsica, Servië, Occitanië, Bulgarije, Koerdistan, Frankrijk en… uit eigen inspiratie!

Trio C tot de Derde
Drie rasmusici op klarinet, accordeon en viool, spelen een mix van klezmer, balkan-, zigeunermuziek en alles wat ze verder nog vinden passen in hun muzikale potpourri. Om inspiratie op te doen reizen ze regelmatig de landsgrenzen over op zoek naar muziek. Hun streven: geen imitatie, maar integratie van alle muzikale invloeden die op hun pad komen. Resulterend in een stijl die uitdrukking geeft aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet, en zich zodoende leent voor dansen, maar ook voor dromen…

Gegevens voorstelling
Zaterdag 18 maart
Holstohus, Olst
Aanvang voorstelling om 20:30 uur (zaal open 20:00 uur)
Tickets (€15,- p.s.): klik hier voor online tickets