Even voorstellen: Babette van Oostrum

Wij hebben een nieuwe collega! Babette is vierdejaars student Sportkunde (Windesheim). Tijdens haar afstudeerstage bij ons gaat zij zich met name richten op ‘t SPOC. Zij stelt zich graag even aan je voor:  

“Ik ga hier een onderzoek doen naar ‘t SPOC en het bijbehorende Sportcafé. Ik ga er uiteindelijk hopelijk voor zorgen dat ‘t SPOC en het Sportcafé een levendige plek wordt voor de gemeenschap. Ik kijk uit naar mijn stage en hoop uiteindelijk een mooi resultaat te kunnen leveren. Er is hier voldoende uitdaging, dus ik kan mezelf tijdens deze stage goed ontwikkelen.

Heb je input, wensen, tips of tops voor ‘t SPOC of voor het Sportcafé? Laat het mij dan vooral weten. Je kunt mij bereiken door te mailen naar b.vanoostrum@uthuus.nl
Op vrijdagavond ben ik vaak te vinden in het Sportcafé.”

Kortom, heb je suggesties voor de toekomst van ‘t SPOC en/of het Sportcafé, neem dan vooral contact op met Babette. Wij horen graag van je!

Babette gaat zich ook bezighouden met de feestelijke opening van het Sportcafé. Aan het programma wordt nog gewerkt, maar noteer alvast in de agenda: zaterdag 5 november opening Sportcafé!
Het zal einde middag en in de avond plaatsvinden, maar meer info volgt.

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.