Spelletjesavond jongvolwassenen

Vanaf 5 oktober start er in het Holstohus een gezellige spellenavond bedoeld voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar. Elke eerste woensdagavond van de maand organiseren inwoners uit de gemeente Olst-Wijhe deze avond van 19.30 – 21.30 uur.

De avond is bedoeld om een plek en moment te creëren waar (jong)volwassenen op een laagdrempelige manier elkaar kunnen ontmoeten en sociale contacten kunnen opdoen. En vooral ook een gezellig avond te hebben.

Misschien ken jij wel iemand die het leuk zou vinden om aan te sluiten? Of iemand die het prettig zou vinden om eens vaker het huis uit te gaan? Zeker met het oog op de komende maanden waar de winterperiode weer aanbreekt, vinden mensen het misschien fijn om er even uit te zijn. Spread the word!
(Klik hier om de flyer in het groot te bekijken.)

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.