Eigendom Holstohus & Sporthal De Lange Slag

Dinsdag 12 juli was een belangrijk moment voor de organisatie. Het Holstohus en sporthal de Lange Slag (SPOC) zijn in eigendom overgegaan naar ut Huus. Mede dankzij de samenwerking met SallandWonen en de Gemeente Olst-Wijhe is dit mogelijk gemaakt om de huisvestingslasten te verlagen. Deze voordelen gaan ten goede komen van de inhoud van het werk.  

Maar dit plan is ook symbolisch van belang. Wij beschouwen dat de panden nu nog meer, dan ze al waren eigendom zijn van de inwoners. Wij hopen dat steeds meer inwoners, vrijwilligers en samenwerkingspartners aansluiten om met elkaar prachtige voorzieningen mogelijk te maken met tal van activiteiten.

Meer weten over de toekomstvisie van ut Huus? Klik dan hier.

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.