Feestelijke opening Fysiotherapie Olst Beweegroute

Ut Huus is enthousiast om te vertellen dat Olst weer een beweegaanbod rijker is: de Fysiotherapie Olst Beweegroute. Op woensdag 11 mei wordt deze route feestelijk geopend. Het is een route van circa een half uur in de buitenlucht. Op de route zijn verschillende stops met simpele beweegoefeningen voor iedere leeftijd en flexibiliteit. Zo zijn er oefeningen voor kinderen, standaard, gevorderden en mensen met een rollator.

Ut Huus heeft samen met haar netwerk dit initiatief op weg geholpen en meegedacht in de beweegroute.

Op 11 mei tussen 10.00 en 17.00 uur zal de route in groepen van maximaal 5 personen worden gelopen.

Meld je je vooraf aan via info@fysiotherapie-olst.nl, dan zal Ine als professionele begeleiding de route meelopen en de verschillende oefeningen met je meedoen.

 

Wil je liever op je eigen tempo op jouw gewenste moment de route lopen? De folder ligt in de praktijk van Fysiotherapie Olst (Watertorenstraat 8, Olst) of is te zien op de website: www.fysiotherapie-olst.nl

 

DEELNAME IS GRATIS!