vacature horecatopper(s)

 

Ut Huus is een cultuur-, sport & bewegings- en welzijnsorganisatie in de gemeente Olst- Wijhe. De activiteiten zijn breed en worden in de straten, buurten en dorpen georganiseerd, maar natuurlijk ook in onze prachtige voorzieningen het ‘Holstohus’ in Olst en de sporthallen ‘De Lange Slag’ in Wijhe. Voor het Holstohus zoeken we (een) horecatopper(s).

Het Holstohus is het kloppend hart van Olst voor welzijn, cultuur, ontwikkeling en ontmoeting. De teller staat jaarlijks op ruim 125.000 bezoeken. De bezoekers kunnen voor goede koffie, een lekker hapje en drankje en een fijne sfeer terecht in onze horeca Eetkamer ‘Hier is ut’. Bij deze aangename ontmoetingsplaats kom je in contact met elkaar, worden verse plannen gesmeed en is altijd ruimte voor iets nieuws.

We werken zoveel mogelijk met leveranciers uit de buurt. Er wordt scherp ingekocht en weinig verspild. De horeca staat in verbinding met de bibliotheek, de eerste etage en de centrale hal met z’n winkels, bank en gemeentebalie. Het enthousiaste team bestaat uit een mix van professionals, vrijwilligers en medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor onze horecagelegenheid zijn wij op zoek naar een fijne gastvrije en veelzijdige collega. Ben je zelfstandig, houd je van aanpakken, ben je leergierig en vind je het leuk om te bouwen aan een mooie ontmoetingsplek met professionele horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De werkzaamheden omvatten:

 • Bedienen van gasten op onze locaties (voornamelijk in het Holstohus, Olst).
 • Verrichten van keuken-, beheer- en schoonmaakwerkzaamheden.
 • (Liefdevol) coachen en instrueren collega’s.
 • Helpen de horecavoorziening verder te vernieuwen.
 • Mee organiseren van activiteiten

 

Functieprofiel:

 • Flexibele medewerker(s) (24-38 uur) voor met name middagen en avonden (ook op zaterdag)
 • Ervaring in de horeca
 • Je hebt oog voor detail en kwaliteit
 • Goede communicatieve vaardigheden, zelfstandig kunnen functioneren en aansturen van het team.
 • Je vindt het leuk om collega’s en vrijwilligers te coachen en te ondersteunen.
 • Gevoel voor humor.
 • Je deinst niet terug voor vernieuwing en helpt ons met het verbeteren van de horeca en gastvrijheidsfunctie van het Holstohus.

 

Wat wij je bieden:

 • Werken in een klein dynamisch team.
 • Inspirerende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.
 • Samen met het team ontdekken en werken aan een vernieuwde horecagelegenheid.
 • Salaris conform CAO Horeca.

 

Interesse?

Sollicitaties kunnen (t/m 18 mei) gericht worden aan Anne Riemersma: a.riemersma@uthuus.nl / 06 – 22 61 50 71

 

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.