V.a. 10 maart: Babbel & brabbel voor (jonge) moeders

V.a. 10 maart: ‘Babbel & brabbel’ voor (jonge) moeders

 

Judith van Doorn kwam bij ut Huus terecht met het idee graag meer in contact te willen komen met andere (jonge) moeders uit Olst-Wijhe. Een burgerinitiatief dat ut Huus toejuicht. Vanuit ut Huus ondersteunt collega Minie Kettelarij Judith met het opstarten van deze activiteit in het Holstohus. Geweldig dat dit op zo’n kort termijn al gerealiseerd gaat worden. 

Judith: “Vanaf donderdag 10 maart starten wij met een moedergroep, of beter gezegd: een Babbel en Brabbel. Voor (jonge) moeders die het leuk vinden elkaar te ontmoeten, verhalen te delen en ervaringen uit te wisselen!
Schuif gezellig aan of plof op de bank in ons huiskamertje op de eerste etage van het Holstohus!
Dus, vanaf donderdag 10 maart iedere tweede en vierde donderdag van maand, vanaf 10:00 tot 11:30. Tot dan!”

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.

Judith van Doorn
Judith van Doorn

Initiatiefnemer Babbel & Brabbel