Gezocht: barvrijwilliger

Barvrijwilligers – Tover jij bij onze gasten een glimlach op het gezicht?

 

 

Versta jij de kunst om mensen het naar de zin te maken? Ontmoet je graag veel verschillende mensen met verschillende achtergronden en vind je het leuk om in een enthousiast team te werken? Dan ben je op je plek als barvrijwilliger in Eetkamer Hier is ut in het Holstohus.

Het Holstohus is het kloppende culturele en welzijnshart van Olst. Bezoekers komen er voor muziek, toneel, zang, om een boek te lenen, de krant te lezen of om een paspoort aan te vragen, maar ook om een praatje te maken, een hapje te eten of een kopje koffie te drinken. Kortom, er is altijd reuring.

Je bent als barvrijwilliger het visitekaartje van het Holstohus, waar gastvrijheid, kwaliteit en beleving op nummer één staan. Samen met een team van collega’s en vrijwilligers draai je mee in alle horecawerkzaamheden van Eetkamer ‘Hier is ut’ en de zalen van het Holstohus.

Als barvrijwilliger in het Holstohus ben je te vinden achter de bar of in de zalen, bij de ingang om onze gasten welkom te heten of regel jij dat onze gasten hun drankjes en gerechten op tafel krijgen. Ook zorg je voor een gezellige sfeer, zodat de gasten zich thuis voelen.

 

Wat vragen wij:
  • Je vindt het leuk om met collega’s samen te werken
  • Je maakt het gasten graag naar de zin
  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je kan verantwoord met geld en het verstrekken van alcohol omgaan
  • Je bent betrouwbaar in afspraken

 

Natuurlijk staat daar ook wat tegenover:
  • Je werkt samen met een enthousiast team
  • In overleg is een flexibele inzet mogelijk
  • Je leert veel nieuwe mensen kennen
  • Bij langere diensten of grotere evenementen eet je gezellig met ons mee
  • Een jaarlijkse kerst- en vakantieborrel

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.

CARLA LEURINK
CARLA LEURINK

OFFICE MANAGER

spontaan, direct, regeltante, loyaal

c.leurink@uthuus.nl
(voor reserveringen: reserveringen@uthuus.nl)
0570 - 68 39 39 / 06 - 83 22 99 18