31 december: Loud & Nieuw 2022 livestream

 

Yes, we gaan het weer doen: een livestream met lokaal talent om het nieuwe jaar in te luiden. En met ‘we’ bedoelen wij Wesley van de Kraats (van Kraats Licht en Geluid), ut Huus en Eetkamer ‘Hier is ut’. Vanaf oudejaarsdag 15 uur tot ’s nachts 02:00 uur wordt de livestream vanuit Olst-Wijhe uitgezonden. De stream is te volgen via www.321live.nl/kraats.

Wesley van de Kraats kwam met het initiatief om wederom een livestream te organiseren. “Door de huidige maatregelen stond mijn agenda weer vrijwel leeg. Ik had een berichtje naar ut Huus gedaan met de vraag of de mogelijkheid er weer was.” Angelieke Huisman zag het berichtje en werd gelijk enthousiast. Vanaf toen is het balletje gaan rollen. Wesley is in de lead qua organisatie, met ondersteuning vanuit ut Huus en Eetkamer ‘Hier is ut’. Voor Wesley snijdt het mes aan twee kanten: “Ik heb zelf een leuke avond. Daarnaast is het reclame voor mij, maar ook voor de artiesten.”

De livestream is uitgebreider dan vorig jaar, maar wederom wordt er volop ingezet op lokaal talent. De livestream willen we voor alle leeftijden programmeren. Daarom starten we om 15 uur met een creatief (kinder)uurtje. Zo laat kunstenares Christien de Jong zien hoe je creatief met stukjes papier en karton kan zijn. Zulke stukjes die menigeen allang bij oud papier had gegooid. Tineke Bijsterbosch leest een verhaal voor van Olie en Flappie en ook clown Haitoet is van de partij.

Na het creatieve (kinder)uurtje wordt het culinaire uur ingestart. Werner van Eetkamer ‘Hier is ut’ gaat samen met clown Haitoet boodschappen doen om vervolgens rond 15.45 uur vanuit de keuken heerlijke borrelhapjes te maken. Op de social media van de livestream, ut Huus, Eetkamer ‘Hier is ut’ en Wesley van de Kraats worden de boodschappenlijstjes gedeeld, zodat je zelf op Oudejaarsdag met hen mee  kunt koken.

Bij een livestream op Oudejaarsavond hoort natuurlijk (live) muziek. Na het knutselen, lezen en koken is het ook wel tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Lokaal talent uit Olst-Wijhe en omstreken zorgen ervoor dat je toch nog feestend het nieuwe jaar in kan vanuit je huiskamer. Ook Wesley kruipt zelf nog achter de DJ tafel. 

Het volledige programma op een rij:

15.00u    Creatief (kinder)uurtje
15.45u    Culinair uur
17.00u    Grashof en Stook
18.00u    Alfons Holterman
19.00u    Louder
20.00u    DJ Wesley van de Kraats
21.00u    Marvelous
22.00u    Rhandy Bisschop
23.00u    Ammar Bozoglu
23.30u    Wolfgang Saufi
00.00u    Scrambled
01.00u    Danny Kramer

Tot ziens online op de 31e!

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021