Vaccinatiebus bij Holstohus 10 december

 

Op vrijdag 10 december staat wederom de vaccinatiebus van GGD IJsselland bij het Holstohus. Op deze manier kan iedereen in Olst zich dichtbij huis goed laten informeren over het coronavaccin en zich laten vaccineren indien gewenst. Een afspraak maken voor een prik is niet nodig.

 

“In de vaccinatiebus kan iedereen op een laagdrempelige manier informatie krijgen over corona en de vaccins. En wie dat wil, kan zich daarnaast natuurlijk laten vaccineren,” legt Sebastiaan van Buuren, projectleider vaccinatie bij GGD IJsselland, uit. De vaccinatiebus staat op vrijdag 10 december tussen 13.00 – 19.30 uur bij het Holstohus (aan de kant van de bibliotheek).

 

Belangrijke extra informatie

Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er bij de vaccinatie een volwassene aanwezig moet zijn. Vanaf 16 jaar mag je alleen komen. Voor het laten vaccineren is een geldig ID-bewijs verplicht (ook voor kinderen). En vergeet niet om een mondkapje mee te nemen.

 

 

Meer weten?

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021