Vernieuwing Eetkamer ‘Hier is ut’

Vernieuwing Eetkamer ‘Hier is ut’

 

Wellicht is het je al opgevallen op onze social media, maar de Eetkamer heeft verschillende veranderingen ondergaan. Hier is ut nu vooral overdag genieten van een heerlijke lunch of kop koffie met huisgemaakte lekkernijen. Maar ook voor je eigen feestje, ook in de avonduren, kun je nog steeds bij ons terecht.

 

Hier is ut team

Sinds de tweede helft van dit jaar is ons team uitgebreid. Naast ons vertrouwde gezicht Wieneke, is Andreas in de bediening te spotten en Werner all around.

 

Hier is ut vernieuwde menu (per 10 nov)

De nieuwe aanwinst in het team proef je voornamelijk terug op je bord. Per 10 november is ut genieten van ons vernieuwde (winter)menu. Bijvoorbeeld van de ‘Huus’plank met diverse borrelhapjes of een plak molenbrood met kipsaté. Ook voor de vegetarische genieter hebben we van alles in huus. Hiernaast is ut elke week genieten van huisgemaakte taart of ander lekker gebak. Maak het compleet met een kop koffie of thee voor slechts €4,75 en krijg het tweede kopje koffie/thee gratis.

 

Hier is ut lokaal

Naast onze samenwerkingen met onder meer Overkempe, Bökkers Mölle en Jansma, is ut ook tijd voor leuke nieuwe acties met bekende, maar ook nieuwe gezichten.

Zo wordt onze koffie met gebak actie geserveerd op servies van De Winkel van Daar. En vind je het servies zo leuk dat je het mee naar huus wilt? Dat kan! Geniet eerst van je kop koffie of thee met gebak en neem daarna de kop en schotel, uiteraard afgewassen, mee naar huus voor slechts €6,50 i.p.v. €7,95.

In Olst houden we van vis. Bij de kramen van Ter Beek en Urker Vishandel Mazereeuw krijg je bij bepaalde uitgaves een roze muntje voor koffie in onze Eetkamer. Kijk op de marktkraam voor de precieze actie. 

Hier is ut ook mogelijk om te genieten van een seniorenmaaltijd. Elke vierde dinsdag van de maand zal deze georganiseerd worden via de ouderenbond ANBO. De overige dinsdagen zal ut vanuit de Eetkamer worden verzorgd. Een 3-gangen menu voor slechts € 12,50 (voor-, hoofd- en nagerecht). Inloop is iedere dinsdag tussen 11:30 en 12:30 uur. Aanmelden kan in onze Eetkamer, per mail of telefoon. Tot snel!

Eetkamer ‘Hier is ut’

Jan Schamhartstraat 5
8121 CM Olst
0570 – 68 39 35
eetkamer@hierisut.nl
www.hierisut.nl

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021