(online) sportplatform:
24 februari

 

Op woensdag 24 februari om 19:30 uur vindt er een online Sportplatform bijeenkomst plaats. Het sportplatform heeft als doel om de kennis van sportaanbieders uit Olst-Wijhe te stapelen en te delen.

Deze bijeenkomst is het moment om kennis te maken met Hans Olthof (wethouder sport) en Anna van Steenbergen (beleidsmedewerker sport). Tevens wordt de huidige stand van zaken rondom het sportakkoord gedeeld.

Daarnaast is de manifestgroep bezig met het onderzoeken en pionieren op het gebied van nieuwe vormen van besturen. Tijdens de bijeenkomst zullen zij aangeven waar zij zich de afgelopen tijd mee hebben bemoeid, maar ook wat ze kunnen betekenen voor verenigingen in de toekomst.

Op de agenda staat ook de besteding van het ‘potje’ geld dat vanuit het twee jaarlijkse project Sportdorpen is veiliggesteld voor de sportaanbieders in Olst-Wijhe. Dit is bedoeld voor het gedachtegoed en het vervolg van Sportdorpen die ook goed past bij de proeftuin ‘vitale sportaanbieders’.

We gaan op deze avond een besluit nemen over de besteding. Kun je er als sportaanbieder niet bij zijn, maar maar vinden jullie er wel iets van? Bel of mail Lian Kolkman (ut Huus) gerust in de komende dagen.
Bekijk het lokale sportakkoord nog eens op: https://uthuus.nl/sportakkoord/

 

Aanmelden

Wilt u online aanschuiven bij het Sportplatform? Meldt u zich dan voor maandag 22 februari aan bij Lian Kolkman (ut Huus): l.kolkman@uthuus.nl

Zij zal u vervolgens een link sturen om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.

 

LIAN KOLKMAN

LIAN KOLKMAN

COÖRDINATOR SPORT EN CULTUUR

eerlijk, samenwerkend, ambitieus

l.kolkman@uthuus.nl
cultuur@uthuus.nl
06 - 29 94 69 65

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021