Activiteiten jeugd voorjaarsvakantie

 

In de voorjaarsvakantie organiseert Jongerenwerk Olst-Wijhe in samenwerking met het Centrum voor jeugd en gezin Olst-Wijhe en ut Huus diverse activiteiten voor de jeugd uit de gemeente.

Activiteiten als freerunning, een meidenbrunch en ontmoetingscafé staan van dinsdag 23 februari t/m zaterdag 27 februari op de agenda. Alle activiteiten vinden plaats in ‘t SPOC (Lange Slagen 29, Wijhe).

 

Opgave

Deelname aan de activiteiten is gratis. Per activiteit geldt een beperkt aantal plekken en opgeven is verplicht. Opgeven kan bij het jongerenwerk door een e-mail te sturen naar jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu of een WhatsAppje te sturen naar Annika (06-32452433) of Jessica (06-58081332). Bellen kan natuurlijk ook.

Al onze activiteiten zijn met in achtneming van de geldende coronamaatregelen.

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021