Olst-Wijhe in beweging – sportquiz

 
 

In Olst-Wijhe zijn er combinatiefunctionarissen actief bezig om de verbinding tussen onderwijs en (sport)verenigingen in Olst-Wijhe te vergroten. Recent heeft Daan Koerhuis het team van combinatiefunctionarissen versterkt. Daan zijn collega-combinatiefunctionarissen basisonderwijs in deze gemeente zijn: Lotte Rutgers, Saron Debets, Carine Hartman en Bram van Dam. Enkelen van hen heb je waarschijnlijk wel gespot in de #stayathomechallenge video’s van afgelopen jaar.

Aangezien de scholen nog langer gesloten moeten blijven, hebben de CF’s basisonderwijs een leuk sportquiz bedacht:

 

Hoeveel vragen heb jij denk je goed? Klik hier om dat te ontdekken.

 

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021