Team Loud & Nieuw zegt bedankt!

Tem Loud & Nieuw 2021-2022 zegt bedankt!

 

Het team van Loud en Nieuw kan met een tevreden en trots gevoel terugkijken op een geslaagde livestream tijdens de afgelopen jaarwisseling. Vanuit het Holstohus werd er online weer een feestje van gemaakt.

Ondanks dat er last minute nog artiesten moesten afzeggen i.v.m. corona of quarantaineplicht, waren andere artiesten bereid om bij te springen om zo toch een avondvullendprogramma van 15.00 – 02.00 uur te hebben. Geweldig!

Daarom willen wij, Wesley van de Kraats, Eetkamer ‘Hier is ut’ en ut Huus iedereen bedanken die deze livestream binnen één maand op poten heeft weten te zetten. Allereerst dank aan alle 600+ kijkers van de livestream en Joop en Gretha voor de presentatie. Het programma werd afgetrapt door Christien de Jong en Tineke Bijsterbosch die het kinderprogramma hebben verzorgd en fotografen uit Olst-Wijhe lieten ons met een andere blik naar onze gemeente en leefomgeving kijken. Clown Haitoet en Werner van Eetkamer ‘Hier is ut’ zorgden voor een heerlijke overgang van het kinderprogramma naar het avondprogramma met humor en lekkere hapjes, die men zelf thuis tegelijk kon bereiden. Voor het muzikale programma gaat onze dank uit naar Aflons Holterman, Louder, DJ Wesley van de Kraats, Marvelous, Rhandy Bisschop, Ammar Bozoglu, Wolfgang Saufi, Scrambled en Marco ten Kate.

Uiteraard ook alle vrijwilligers die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan de livestream. Jan van Aefst bedankt voor de fotogenieke blik achter de schermen. En zonder de heren van techniek was er helemaal geen livestream: Lukas van den Berg (Mountain Light and Sound), Niek Beumer (NB Audio), Wesley van de Kraats (Kraats Licht en Geluid) en Björn Rozendal.

Wie weet wat voor mogelijkheden de komende jaarwisseling ons biedt. Voor nu namens Loud en Nieuw: BEDANKT EN DE BESTE WENSEN!

Foto’s

Tijdens de livestream heeft Jan van Aefst (fotograaf uit Wijhe) foto’s gemaakt. Nog even nagenieten met de beelden erbij, klik dan hier.

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze ut Huus nieuwsbrief.

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021