Corona-update 16 december 2020

 

De boodschap van premier Rutte 14 december j.l. was helaas niet positief. Ook wij zijn genoodzaakt om onze deuren te sluiten voor regulier publiek. Echter, dit betekent niet dat alles helemaal stil komt te liggen. Op deze pagina vindt u een overzicht van wat er wel (en niet) kan, onderverdeeld op onze locaties.

 

Onze beide locaties (het Holstohus in Olst en De Lange Slag op ‘t SPOC park in Wijhe) zijn gesloten voor regulier publiek i.v.m. de corona-maatregelen. Alles reserveringen die vastgelegd zijn tot 19 januari a.s. kunnen niet doorgaan. Alle medewerkers van ut Huus werken vanuit huis (daar waar mogelijk) en zijn telefonisch bereikbaar.

 

Een uitzondering op de toegang tot onze faciliteiten zijn de ‘kwetsbare’ groepen. Per locatie geven wij kort weer welke uitzonderingen er precies zijn.

 

Holstohus (Olst)

Het Holstohus is alleen toegankelijk voor de bezoekers van het Noaberhuus, de Huuskamer, Financiën de Baas en de dagbesteding van Overkempe. Ook de afspraken van de diëtiste, podotherapie en oefentherapie kunnen doorgaan. 

 

De gemeentebalie in Olst is gesloten. Iedereen kan in het gemeentehuis in Wijhe terecht (Raadhuisplein 1, Wijhe).

Mensen die boeken willen lenen of terugbrengen bij bibliotheek Olst geldt dat zij online boeken kunnen aanvragen en die via de zijdeur van het Holstohus kunnen ophalen en retourneren.

 

Hier in ut nog wel mogelijk om te genieten van de Take Out van Eetkamer ‘Hier is ut’. Alleen dan thuis (of onderweg). Met elk weekend een ander menu. Meer info, klik hier.
Heb je nog leuk idee voor een corona-proof activiteit? Laat het ons vooral weten: eetkamer@hierisut.nl

 

De winkel van Daar is gesloten, maar bestellingen plaatsen is wel mogelijk:
Marjon Boswijk, marjonboswijk@live.nl of:
Coby Hulleman, cobyhulleman53@gmail.com

 

‘t SPOC / De Lange Slag (Wijhe)
Ook onze locatie De Lange Slag op ‘t SPOC park is helaas gesloten. Voor Jongerenwerk en de Voedselbank is De Lange Slag nog wel toegankelijk. De kinderen van ouders met vitale beroepen kunnen nog steeds terecht bij Kindercentrum de Bieënkorf en dus ook in de multifunctionele ruimtes van ‘t SPOC.
 
 
 
 

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.
Blijf gezond en “we’ll meet again”!

 

Vanuit onze thuiswerkplek wensen wij jullie ondanks alles fijne feestdagen en een goed nieuwjaar toe. 

 

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram of via onze nieuwsbrief.

CARLA LEURINK

CARLA LEURINK

OFFICE MANAGER

spontaan, direct, regeltante, loyaal

c.leurink@uthuus.nl
(voor reserveringen: reserveringen@uthuus.nl)
0570 - 68 39 39 / 06 - 83 22 99 18

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021