Dag!enDoen! brengt Sintpakket aan huis

 
 

Sinterklaas is weer druk in de weer om iedereen op 5 december zoet is geweest een pakketje te bezorgen. Monique de Gier en vrijwilligers Trudy & Anitha van Dag!enDoen! hebben Sinterklaas geholpen om de deelnemers van Dag!enDoen ook in de decembermaanden te voorzien van extra aandacht en wat lekkers.

 

In samenwerking met Eetkamer ‘Hier is ut’ werden ruim 30 Sintpakketten met bruine bonen- en erwtensoep gemaakt. Normaliter is er een Dag!enDoen Cafe in december om andere inwoners uit de gemeente te ontmoeten die ook vaker de deur uit willen. Alleen door Corona is dat helaas nu niet mogelijk. Maar waarom in de feestmaand december niet extra aandacht geven aan de deelnemers dachten Monique de Gier en Carla Leurink van Dag!enDoen! En zo geschiede.

Fijne Sinterklaas gewenst allemaal! Blijf gezond en “we’ll meet again”!

 

Blijf op de hoogte via onze FacebookpaginaInstagram en YouTube-kanaal.

 

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021