Geweldige dag op de tennisbaan

Op uitnodiging van de tennisvereniging Ter Spille konden alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 op dinsdag 6 oktober tijdens de les bewegingsonderwijs kennis maken met de sport tennis. Een mooi initiatief van de vereniging om kinderen enthousiast te krijgen voor deze leuke sport, in samenwerking met OBS De Opwaardz en combinatiefunctionaris Saron Debets van ut Huus sportstimulering.
 
 
De gymzaal werd dan ook voor een dag geruild met de tennisbaan en tennistrainer Clemens verzorgde voor iedere groep een leuke en uitdagende les op maat! 
Na een korte opwarming kwamen een aantal uitdagende oefenvormen aan bod en uiteraard werden er ook al de nodige wedstrijdjes gespeeld. De kinderen reageerden enorm enthousiast en hebben erg genoten. Na afloop kreeg iedereen een leuk aandenken mee in de vorm van een boekje over tennis en de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis proeftraining. Kortom een zeer geslaagde dag!
 
Sport en onderwijs verbonden aan elkaar
Saron heeft vanuit de school contact met de vereniging. Als combinatiefunctionaris (CF) maakt Saron deel uit van het team sportstimulering dat vanuit ut Huus wordt gecoördineerd. De vereniging zorgt voor de uitvoering met velden en trainer. De trainer en Saron hebben samen deze les gegeven? Verenigingen die ook willen samenwerken met het onderwijs kunnen contact opnemen met Lian Kolkman. Het zou toch mooi zijn om vaker zulke activiteiten te organiseren?
 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram.

LIAN KOLKMAN

LIAN KOLKMAN

COÖRDINATOR SPORT EN CULTUUR

eerlijk, samenwerkend, ambitieus

l.kolkman@uthuus.nl
cultuur@uthuus.nl
06 - 29 94 69 65

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2018