Expositie: Wanda Schaap

 

Er komt weer een expositie in het Holstohus van 10 t/m 28 november. Dit keer een lokale expositie van Wanda Schaap, woonachtig in Olst. Zij is beeldend kunstenaar, geboren in Bussum en thans woonachtig in Olst, heeft haar opleiding genoten aan de AKI (Artez), Enschede afd. mixed media. Zij is ingeschreven bij het Kunstenlab te Deventer.

 

Haar werkwijze is met beelden ontregelen. Beelden mogen schuren en mogen ongemakkelijk zijn. De materialen die zij gebruikt zijn divers. Alles wat voor handen komt is in principe bruikbaar.

 

Tekeningen vormen vaak de basis tot verder werk, assemblages. Maar evengoed foto’s kunnen geheel of gedeeltelijk gebruikt worden in 2- of 3-dimensionaal werk. Beeldende kunst moet in staat zijn vastgeroeste vooroordelen en geconditioneerd kijkgedrag los te wrikken. Dit is een dagelijkse zoektocht. Kunst is niet vrijblijvend.

 

De expositie is overdag tijdens de reguliere openingstijden van het Holstohus te bekijken. Kom ook gerust in de avonduren een hapje of drankje doen bij Eetkamer ‘Hier is ut’ om vervolgens de expositie te bewonderen.

 

Voor verdere informatie: www.wandaschaap.nl

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2018