IJsselsportdag 2020

Gisteren stond de langverwachte IJsselsportdag op de agenda.

De organisatie had eerder deze week besloten om het evenement toch door te laten gaan, ondanks de hitte. Maar wel in een andere vorm. Namelijk binnen in de sporthal met voldoende pauze- en drinkmomenten.

87 Kinderen genoten van diverse sporten. Er werd afgetrapt met een warming-up gegeven door jongerenwerker Mirthe. Op zomerse klanken werden de armen en benen lekker losgeschud.  Hierna werden drie groepen gemaakt, ingedeeld op leeftijd. Free-running werd aangeboden door Daan van sportcentrum LEEF! Als elastiekjes vlogen de kinderen door de zaal, terwijl beneden de sportcarrousel van sportbedrijf Deventer de kinderen aan het werk zette met o.a. voetbal, badminton en bootcamp. Groep drie begon met de stormbaan en darten. Bij dit laatste onderdeel werd zelfs een keer 140 punten gegooid.

Na een korte pauze ging het middagprogramma van start. Er was een zeskamp georganiseerd door de sportleraren van de Capellenborgschool, er kon gedanst worden en wederom waren er spellen van de sportcarrousel.  aan het eind kregen alle kinderen een ijsje en konden ze afkoelen onder een verfrissende waterstraal op het sportterrein buiten. Iedereen heeft zich super vermaakt.

Klik op deze link voor de foto’s.

 

 

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina en Instagram.

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2018