Olst-Wijhe viert vrijheid

75 jaar vrijheid Olst-Wijhe

 

Herdenken en vieren 75 jaar vrijheid

In 2019 en 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven, in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven aan nieuwe generaties.

 

Buutvrij!: deel jouw vrijheidsverhaal

Eén van de projecten rondom het vieren en delen van vrijheid is de tour Buutvrij!: deel jouw vrijheidsverhaal.
Tussen 1 en 13 juli reisden theatermakers Fieke van der Panne en Yuna Linde van Theater De Makkers en Silas Neumann in een ouderwets herkenbare rijdende winkel (SRV-wagen). Zij hielden halt in alle twaalf kernen om te luisteren naar vrijheidsverhalen van inwoners uit de gemeente Olst-Wijhe.

Meer informatie: klik hier.

 

Meer weten over 75 jaar vrijheid Olst-Wijhe, zoals wat voor activiteiten worden georganiseerd? Klik dan hier of volg ons op FacebookInstagram en YouTube.

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021