Holstohus weer open, ‘t SPOC op afspraak


Vanaf maandag 18 mei kunt u weer aangepast in het Holstohus terecht op maandag t/m vrijdag kunt u van 9 – 17 uur. In de weekenden blijft het Holstohus vooralsnog gesloten. Alleen Eetkamer ‘Hier is ut’ is in de weekenden tussen 17 & 19 uur open waar u uw Take Out kunt afhalen. 

 

Wat is er gewijzigd?

Open zoals het oude, dat gaat helaas niet gebeuren. Voor onze bezoekers, huurders, maar ook onze medewerkers hebben wij coronaprotocollen opgesteld.

Coronaprotocol voor bezoekers

Coronaprotocol voor huurders

De belangrijkste maatregelen in een notendop:
1. Heeft u klachten? Blijf dan thuis.
2. Ga voor uw bezoek aan onze locatie(s) thuis naar het toilet en was uw handen. Bij binnenkomst en vertrek dient u uw handen te desinfecteren.
3. Houd 1,5 meter afstand en vermijd drukte.
4. Op onze locaties geldt eenrichtingsverkeer.
5. Volg het advies van onze medewerkers op.

 

Betekent dit allemaal pijlen, borden etc.?

In eerste instantie hebben we pijlen getrokken om de route aan te duiden. We zijn met diverse partijen aan het kijken hoe we op korte en lange termijn de 1,5 meter op zo’n aantrekkelijke én duidelijke manier kunnen weergeven op onze locaties. Zo hebben we een creatieve denksessie met studenten van diverse kunstopleidingen gehad, hebben we als Eetkamer ‘Hier is ut’ een brainstorm op afstand gehad d.m.v. een brainstormbox en is kunstenares Christien de Jong aan de slag voor mooie bewegwijzering.

 

Wat is er al wel mogelijk in het Holstohus?

De Winkel van Daar opent ook vanaf 17 mei weer haar deuren. Op maandag t/m vrijdag van 10 – 16 uur.
Ook de pin & stort van de Rabobank is tijdens de aangepaste openingstijden bereikbaar. De pinautomaat aan de buitenzijde is altijd beschikbaar.

Eetkamer ‘Hier is ut’ blijft vooralsnog gesloten tot dinsdag 2 juni, maar in de weekenden kunt u nog steeds genieten van de heerlijke Take Out. Tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend kunt u bovendien extra lang genieten van al het lekkers dat onze chefs Harry & Agus met passie voor u bereiden.
Bestellen kan per e-mail: eetkamer@hierisut.nl

Ook de bibliotheek opent weer haar deuren. Bekijk de actuele openingstijden op haar website.

Het landelijke advies is nog steeds: blijf zoveel mogelijk thuis. Daarom werken maatschappelijk werk De Kern, Evenmens, Financiën de Baas, de diëtist, podotherapeut, VluchtelingenWerkpedicure en Oefentherapie Cesar op afspraak.

Overkempe blijft vooralsnog gesloten.

 

En hoe is het op ‘t SPOC?
 

Binnensporten is vooralsnog niet aan de orde, dus de sporthallen zijn tot 1 september buiten gebruik. Voor overige activiteiten kunt u op afspraak in het Holstohus terecht.

Ook op ‘t SPOC hanteren we eenrichtingsverkeer en gelden de eerder genoemde protocollen.

 

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.
Blijf gezond en “we’ll meet again”!

CARLA LEURINK

CARLA LEURINK

OFFICE MANAGER

spontaan, direct, regeltante, loyaal

c.leurink@uthuus.nl
(voor reserveringen: reserveringen@uthuus.nl)
0570 - 68 39 39 / 06 - 83 22 99 18

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2018