Winkel van Daar: vrijwilligers gevraagd

 

De Winkel van Daar bevindt zich op de begane grond van het Holstohus (Olst) en werkt samen met de Toeristen Info en de winkel van Overkempe. De laatste jaren zijn er verschillende vrijwilligers gestopt waardoor het constant een puzzel is om het rooster rond te krijgen.

 

De winkel is geopend van maandag t/m zaterdag iedere dag van 10 tot 16 uur. Door corona zijn er meerdere vrijwilligers tijdelijk niet inzetbaar waardoor er jammer genoeg te weinig mensen zijn om op zaterdag de winkel te openen. Daarom zoeken we met spoed nieuwe vrijwilligers die het gezellig vinden om naast de winkelwerkzaamheden ook gastvrouw/-heer te zijn in de hal. De plek waar veel mensen binnenkomen die ergens in het gebouw moeten zijn of toeristen die iets willen weten over ons mooie Salland.

 

Lijkt het u leuk om ons een paar uurtjes per week of per 2 weken te komen ondersteunen en wilt u weten of dit erg gezellige vrijwilligerswerk bij u past? Neem dan contact op met één van de onderstaande personen. Wie weet zien we elkaar binnenkort in het Holstohus.

Marjon Boswijk, mailadres marjonboswijk@live.nl of tel. 0570 – 56 00 53

Coby Hulleman, mailadres cobyhulleman53@gmail.com  of tel. 06 – 38 42 86 55

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021