Coronahulp in Olst-Wijhe

 

De gevolgen van de coronacrisis zijn voor iedereen verschillend. De één heeft ineens tijd over: Geen voetbaltraining, geen repetitie van orkest of koor, geen vergaderingen, minder of geen werk. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die in isolatie zitten of niet naar buiten kunnen of willen en hulp nodig hebben.

Olst-Wijhe zou Olst-Wijhe niet zijn, als we elkaar niet zouden helpen. ut Huus wil samen met haar partners De Kern, Wijz jongerenwerk en Evenmens waar mogelijk een verbindende rol spelen.

 

Dus heeft u tijd over en bent u bereid om een ander te helpen?

Laat dat dan weten via telefoonnummer 0570 – 56 36 00, via e-mail: welzijn@uthuus.nl of laat een bericht achter op onze Facebookpagina. Wij schatten in dat de vraag naar hulp bij boodschappen, vervoer, oppas en een (telefonisch) praatje het grootst is.

 

Bent u juist op zoek naar hulp?

Laat het ons weten, we staan u graag te woord op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Dat kan op eerder genoemd telefoonnummer of te mailen.

Samen staan we sterk!

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2021