#stayathomechallenge en #olstwijhealtijdinbeweging

 

De komende 3 weken zitten scholen dicht. Daar waar het kan moet iedereen zoveel mogelijk thuis blijven. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes over het schoolplein rennen en leuke activiteiten samen doen, zit er dus eventjes niet in. Maar online is er veel mogelijk.

Daarom hebben de combinatiefunctionarissen van ut Huus uit Olst-Wijhe bedacht om mee te doen aan de #stayathomechallenge en #olstwijheinbeweging om zo alle leerlingen (en hun families) uit Olst-Wijhe uit te dagen in beweging te blijven gedurende de tijd dat de scholen dicht zijn.

 

Wat houdt het in?

Combinatiefunctionaris bewegingsonderwijs Gert-Jan Baas heeft de eerste uitdaging (challenge) al afgetrapt op onze Facebookpagina en Instagram (uthuusolstwijhe). In deze video laat hij een ‘move’ zien die jullie thuis na kunnen doen.

 

Doe mee: #stayathomechallenge en #olstwijheinbeweging

Doe jij mee? Of misschien heb jij (eventueel samen met je broertje/zusje, vader en/of moeder) wel een coole move waarmee je anderen wilt uitdagen? Laat het iedereen zien door het te posten op Facebook en/of Instagram met de hashtags #olstwijheinbeweging en #stayathomechallenge en daag je vrienden en familie uit!

Wij zijn benieuwd naar jullie moves!

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2018