Opening terrastuin Holstohus

 

Onze trouwe volgers van Facebook hebben vast en zeker de video wel voorbij zien komen: Nur en Marco van Overkempe die hard aan het werk zijn in de terrastuin van het Holstohus. Ofja, Marco was hard aan het werk en Nur was alles aan het filmen…

 

Overkempe

De heren hebben, samen met andere bewoners van Overkempe, hard gewerkt om de nieuwste bewoners van het Holstohus een (t)huis te geven: de cavia’s. En wellicht zien we in de toekomst ook nog kippetjes rondscharrelen.

De bloemetjes(fiets) staat weer buiten!

Harrie, trouwe vrijwilliger van ut Huus, heeft het binnenterras verder opgefleurd met kleurrijke bloemen. Dus staat de rose bloemenfiets weer buiten, weet dan dat het binnenterras open is. Ook een hapje en/of drankje nuttigen is hier mogelijk door een bestelling te plaatsen binnen bij de Eetkamer. Loop gerust binnen en geniet!

JIJ EEN ACTIVITEIT? WIJ HEBBEN DE RUIMTE!

© COPYRIGHT UT HUUS 2018