Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

Wat ik doe als Combinatiefunctionaris...

Mijn naam is Paul Balstra, ik ben 42 jaar en ik woon samen in Almelo met Mariska en onze twee zoontjes van vier en vijf. Uit een eerdere relatie heb ik nog een zoon van elf.

In ben badmeester bij zwembad de Welters (in de zomermaanden), beheerder op het SPOC / Kulturhus en voor twaalf uur in de week combinatiefunctionaris SPOC bij Sportstimulering ut Huus. Mede daardoor heb ik inmiddels vele contacten opgedaan met plaatselijke sportverenigingen, organisaties en ondernemers.

Het jaarlijks terugkomend IJsselsportkamp is mijn allergrootste activiteit. Daarnaast ondersteun ik plaatselijke sportverenigingen met het aanbieden van sportkennismakingslessen en geef ik iedere donderdag ‘Bewegen op de BSO’. Maar ook bij activiteiten Koningsloop, Koningsspelen, Koningsdag, de tochten, Sportinloop, Halowiejetocht, etc. ben ik actief betrokken! 

Sporten en mijn gezin staan hoog in het vaandel bij mij. Hardlopen, zwemmen en fitnessen doe ik dan ook erg graag. Door mijn passie voor zwemsporten (zwemles en waterpolo- en zwemtrainingen) heb zelfs op nationaal niveau gezwommen en daardoor ook een groot deel van Europa mogen zien.