Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

Wat ik doe als Combinatiefunctionaris..

Mijn naam is Marijke Bos (53 jaar) en woon  in Olst, Ik ben getrouwd en samen hebben wij 3 volwassen kinderen.

Sinds  september 2013 ben ik voor sportstimulering ut Huus actief als combinatiefunctionaris. Als combinatiefunctionaris houd ik mij met name  bezig met het aangepast sporten in het algemeen. Ik doceer iedere maandagavond de  specifieke doelgroep. B.O.M.  v.b.  volwassenen met een verstandelijk beperking. Met heel veel plezier, aangepast aan het niveau, zijn we lekker actief bezig. Ook houd ik mij als combinatiefunctionaris bezig met het project beweegimpuls  "Kwetsbare Senioren"

Naast de functie van CF ben ik actief als docent sport en bewegen 55 + voor mijn eigen onderneming  “BOSOM “Bewegen of Sporten op Maat. Op diverse locaties in verschillende plaatsen doceer ik sport en beweeglessen voor senioren.

Informatie verstrekken over het belang van sporten of  bewegen voor senioren vindt ik belangrijk. Want bewegen is belangrijk zeker als je ouder wordt!!

In mijn vrije tijd mag ik graag lezen  wandelen en tennissen. Regelmatig schrijf ik mij in voor competities of toernooitjes waarbij sociale contacten en gezelligheid een belangrijk aspect zijn. Ook maak ik   graag lange fietstochten met mijn echtgenoot. En in de wintermaanden zijn we als gezin actief op de ski.