Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

WhoZnext

Het WhoZnext is een innovatieve campagne van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen(NISB). Met WHoZnext wil de NISB niet alleen dat jongeren meer gaan sporten, maar dat ze op gebied van sport en bewegen ook vaker actief zijn als trainer, coach, bestuurder of organisator. Deze participatie moet een belangrijke bijdrage leveren aan het draagvlak van sportdeelname. De afgelopen jaren hebben duizenden leerlingen deelgenomen aan WhoZnext, om een positieve bijdrage te leveren aan het stimuleren van sportdeelname. Het doel van WhoZnext is dat jongeren blijven sporten en bewegen en dat zij hier actief in betrokken worden.

WhoZnext project

Het afgelopen schooljaar bestond het WhoZnext team van de Capellenborg uit een groep 4e jaar ISDC/BSM leerlingen. Dit WhoZnext team heeft, onder begeleiding van een combinatiefunctionaris en docent lichamelijke opvoeding, twee blacklight volleybal toernooien georganiseerd voor de leerlingen van de Capellenborg en de inwoners uit Wijhe.

Ook dit jaar wordt er weer een nieuw WhoZnext team opgezet, die hoogstwaarschijnlijk weer verschillende sportieve en innovatieve activiteiten in petto heeft!

Wanneer

Elk schooljaar.

Locatie

De Capellenborg te Wijhe.

Deelname

Deelname geldt alleen voor leerlingen van de Capellenborg.

Meer weten?

Heb je vragen over WhoZnetx of wil je meer informatie? Dan kun je terecht bij Harm Jan Tip of een e-mail sturen naar h.tip@ooz.nl