Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Nieuwe horeca-ondernemer gezocht voor SPOC Wijhe

Nieuwe horeca-ondernemer gezocht voor SPOC Wijhe

schermafbeelding 2017-09-04 om 21.29.36

Het SPOCpark in Wijhe is op zoek naar een betrokken ondernemer voor de horecavoorziening. Geïnteresseerden voor deze unieke uitdaging kunnen zich sinds kort melden. Ook staan er speciale kijkdagen gepland.

SPOC staat voor SPort- Onderwijs en Cultuur. Het SPOCpark is een locatie aan de zuidzijde van Wijhe waar deze functies samenkomen. Naast sportvelden bevinden zich op het park diverse gebouwen: Kindercentrum de Bieënkorf, school voor voortgezet onderwijs De Capellenborg en de sporthallen met aanpalende ruimtes, De Lange Slag.

De horecavoorziening is ondergebracht in De Lange Slag. “De voorziening bestaat uit verschillende ruimtes”, vertelt Angelieke Huisman, directeur-bestuurder van verhuurder ut Huus. “Een grand cafégedeelte, een volledig uitgeruste keuken, een opslagruimte en een dart- en biljartruimte, die ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om na het sporten nog wat te drinken.”

School
De nieuwe horeca-ondernemer kan de zalen en sporthallen, indien beschikbaar huren bij de verhuurder. Naast de ruimtes in De Lange Slag, behoort ook tot het gehuurde van de horecavoorziening, de kantine in de Capellenborgschool. Huisman: “De ondernemer verzorgt de catering van deze kantine tijdens de pauzes en tijdens andere activiteiten indien gewenst. Er is dus een nauwe werkrelatie tussen ondernemer en de schoolleiding.”

Huisman mikt op een ‘sociale ondernemer’. “Die de uitdaging niet schuwt hier een nieuw concept te ontwikkelen. Gevoel voor het dorp en de streek en een groot hart voor sport en cultuur zijn gewenst. In de aanbieding zal de kandidaat zijn sociale en creatieve kant duidelijk moeten laten zien.”

Meer informatie
Wie interesse heeft in de uitdaging aan de Lange Slagen 29 in Wijhe kan een volledig informatiepakket opvragen via horecamakelaar Jeroen Pontenagel van Horeca Advies Partners. Hij is te bereiken via jeroen@horecaadviespartners.nl of 06-20251503. Reageren kan tot 20 oktober 2017 om 12.00 uur.

Bezichtiging
Bezichtiging van de horecavoorziening is mogelijk op woensdag 13 september (van 9.00 tot 12.00 uur), woensdag 20 september (van 14.00 tot 17.00 uur) en woensdag 27 september (van 9.00 tot 12.00 uur). Aanmelding hiervoor is verplicht en kan eveneens via Jeroen Pontenagel.