Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Holstohus vraagt om feedback in ruil voor kopje koffie

Holstohus vraagt om feedback in ruil voor kopje koffie

schermafbeelding 2017-05-18 om 13.39.31

Bezoekers en gebruikers van het Holstohus in Olst kunnen helpen het gebouw met haar voorzieningen zo goed mogelijk te laten functioneren. Er is namelijk een korte enquête opgesteld waarmee wij als beheerder inzicht willen krijgen in wensen en behoeften.

“We willen graag weten wat de bezoekers van ons gebouw vinden en van de activiteiten en diensten die daar worden aangeboden”, verklaart Angelieke Huisman, directeur-bestuurder bij ut Huus.

Via een korte enquête – invullen kost niet meer dan 5 minuten – kunnen mensen bijvoorbeeld aangeven wat ze van de uitstraling van het gebouw vinden of hoe ze tegen de mensen in het Holstohus aankijken.

Gratis kopje koffie
“We willen weten wat er goed is aan het Holstohus, maar natuurlijk ook wat beter kan”, aldus Huisman. Ze hoopt dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst gaan invullen. “Dat kan digitaal, maar ook op papieren formulieren die in ons gebouw aanwezig zijn.”

Deelnemers worden ook beloond: wie kan aantonen de enquête te hebben ingevuld krijgt een gratis kopje koffie in de brasserie van het Holstohus. De enquête is online te vinden via www.wijkconnect.com/enquete/wijkvoorzieningen/holstohus/.