Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Filmhuis - 26 januari

Filmhuis - 26 januari

big-sick

Om 18.30 de jeugdfilm Trolls en om 20.30 uur The Big Sick. Het semi-autobiografische verhaal van de Pakistaans-Amerikaans komiek Kumail Nanjiani en zijn vrouw.

TROLLS

Je ouders kennen ze vast nog wel – Trolls. Zo’n twintig geleden waren deze langharige poppetjes een ware rage. En nu zijn ze weer terug van weggeweest. De reden? Een computer-geanimeerde film vol muziek die echt de pan uit swingt: Trolls!
Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider, Koning Gristle. Poppy zal alles op alles moeten zetten en kleur moeten bekennen om de reddingsmissie tot een goed einde te kunnen brengen.

Aanvang 18.30 uur - 92 min
Vanaf 6 jr; NL gesproken
Prijs: € 3,00
Leeftijd:vanaf 6 jaar

THE BIG SICK

Het is altijd leuk om te horen hoe stellen elkaar ontmoet hebben. In The Big Sick volgen wij als kijker het semi-autobiografische verhaal van de Pakistaans-Amerikaans komiek Kumail Nanjiani en zijn vrouw.

De titel verraadt het al: het is geen typische, zoet-sappige Rom-Com. Maar een waargebeurd ‘sprookje’ over hoe de liefde allerlei barrières kan overwinnen. Met de juiste balans tussen humor en harde realiteit, spant deze film de kroon als het gaat om de herkenbaarheid van wat een ziekte met zich meebrengt als het om (potentiele) relaties gaat. Wat maakt het extra persoonlijk is dat het script door dit stel zelf geschreven is en dat Nanjiani zelf de hoofdrol speelt. 2017

Aanvang 20.30 uur - 119 minuten excl.pauze
Grote zaal Holstohus
prijs € 7,50