Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen

Culturele barometer

kunst en cultuur

De gemeente Olst- Wijhe bruist van de culturele activiteiten. Fantastisch natuurlijk, maar des te belangrijker wordt daarmee een goede afstemming. Er is al een culturele agenda. De stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe publiceert die wekelijks in de Huis-aan-Huis Reklamix.

Daarin staan de activiteiten die rijp zijn voor publicatie en gaan plaatsvinden. Vaak zit daar nog een stadium voor. Het stadium van een "idee hebben" voor een activiteit of evenement. En een datum waarop dat zou moeten plaatsvinden. Juist in dat stadium is het handig om te weten of er ook anderen zijn die al iets van plan zijn. Hoe kom je daar achter? Via de "culturele barometer".

De barometer is een eerste stap op weg naar de afstemming. Het is als het ware een "kijkje achter de coulissen", waar je kan ontdekken waar andere culturele organisaties of talenten mee bezig zijn. Voorlopig hebben we de "culturele barometer" in een werkdocument gezet, dat u kan raadplegen. Misschien ontdekt dan wel dat er een culturele collega ook iets moois van plan is en kan u samenwerken of wilt u gebruik maken van zijn of haar ervaringen.

Klik hier om de "culturele barometer" te bekijken.

Ook een idee of plan voor een culturele activiteit of heeft u de boel al rond? Meld het via m.korterik@uthuus.nl. Dan komt uw idee of activiteit in de barometer terecht.