Ontmoet, verbindt en deelt
Samen met ons in beweging
Lekker buiten bij het infocentrum
Onze assistenten in beheer
Doe je mee?
Gezellig samen eten
Dansje wagen
  • U bent hier:
  • Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Cool 2B Fit van start in Olst-Wijhe

Cool 2B Fit van start in Olst-Wijhe

logo_cool2bfit

Met trots kunnen we vermelden dat het eerste Cool 2B Fit programma in Olst-Wijhe van start gaat. Het maximaal aantal aanmeldingen voor dit project is bereikt.

Morgen, zaterdag 16 december, starten de intake gesprekken en gaat het programma officieel van start. Het Cool 2B Fit programma is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar met als doel een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Naast professionele begeleiding van o.a. een diëtist en een kinderfysiotherapeut, spelen de ouders ook een cruciale rol en worden zij actief betrokken bij het project.

In de komende 1,5 jaar wordt er niet alleen gekeken naar voeding en hard gewerkt om de kinderen enthousiast te maken om te bewegen. Ook wordt er aan het zelfbeeld van het kind gewerkt onder begeleiding van een psycholoog.

Het initiatief komt vanuit Huisartspraktijk Dijksterhuis uit Olst en diverse partijen uit Olst-Wijhe, waaronder fysiopraktijken uit Olst en Wijhe, Diëtistengroep Olst, GZ psychologen van Pro Juventus, Sportcentrum Leef! Olst-Wijhe, ut Huus en de gemeente Olst-Wijhe zijn hierbij aangehaakt.

Aanmelden voor deelname is dus helaas niet meer mogelijk. Voor meer informatie over het Cool 2B Fit programma in Olst-Wijhe kan contact worden opgenomen met Fysiotherapiepraktijk Olst: info@fysiotherapie-olst.nl